Factoria didees i creacions

Serveis Socioculturals

Correterres

Correterres es la primera sala d'escapament d’una habitació mòbil del territori valencià. És una sala que es troba dins d'un autobús del qual li atorga el gran avantatge de poder portar-la a qualsevol punt.

Serveis Socioculturals

Territori Gamer

erritori Gamer és una nova versió d’oci saludable amb molta diversió i seguint les directrius del projecte central mòbil de Correterres, el qual compta amb l’avantatge de poder-lo dur a qualsevol lloc del territori valencià.

Serveis Socioculturals

Búnquer interactiu

Búnquer interactiu ofereix un joc emocionant, ja que els polsadors interactius es distribueixen en diferents armilles. Cada equip desafia els jugadors de l’altre equip corrent d'una banda a l'altra.

Serveis Socioculturals

Jugacirc

L’Espai de Circ jugaCirc està format per sis xicotetes carpes de circ, amb la seua pista corresponent, on podreu trobar tot tipus d’utensilis i jocs d’habilitat, amb espais diferenciats per poder practicar les distintes disciplines amb destresa i equilibri.

Serveis Socioculturals

Juràssic Joc

Una activitat ambientada en el món juràssic que ens permetrà jugar, conèixer i divertir-nos amb els DINOUSARES. Es trobaran 20 jocs gegants, perquè puga jugar i gaudir tota la família, és per això que ho passen d'allò més bé xiquets i adults.

Serveis Socioculturals

Jocs Populars Valencians

És a través dels jocs com, d'una manera distesa i divertida, podem entrar en relació amb els altres i com podem conéixer la seua cultura i tradicions. Ens proposem fer un intercanvi de jocs que ens permeten obrir aquests lligams de coneixença.

Escanea el código