Factoria didees i creacions

dinamització d'activitats lúdic-educatives

oci juvenil activitats

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Correterres

Correterres es la primera sala d'escapament d’una habitació mòbil del territori valencià. És una sala que es troba dins d'un autobús del qual li atorga el gran avantatge de poder portar-la a qualsevol punt. La sala compta amb aire condicionat, escales d'accés, accés a minusvàlids, circuit de vigilància amb càmera i so així és com el director/a de joc supervisa tot des de fora del autobús donant indicacions o pistes si cal.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Territori Gamer

Territori Gamer és una nova versió d’oci saludable amb molta diversió i seguint les directrius del projecte central mòbil de Correterres, el qual compta amb l’avantatge de poder-lo dur a qualsevol lloc del territori valencià. En un nou format, aquesta Game Zone està situada a l’interior d’un remolc amb obertura pels diferents laterals i amb uns pilars hidràulics que compten amb la funcionalitat d’elevar el sostre.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Búnquer interactiu

Búnquer interactiu ofereix un joc emocionant, ja que els polsadors interactius es distribueixen en diferents armilles. Cada equip desafia els jugadors de l’altre equip corrent d'una banda a l'altra, protegint-se amb els obstacles inflables i tocant els polsadors contraris el més ràpid possible amb les pistoles o arcs. El búnquer està equipat amb un disseny fresc i colorit i per tant atrau l’atenció immediatament!

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Bubble Soccer

Bubble Soccer és el que es coneix a Anglaterra com a Bubble Football, o el que és el mateix el futbol jugat dins de bombolles, on la diversió i la passió de l'esport rei es dispara. Cada jugador que fa el pas a practicar Bubble Soccer s'equipa amb un airball que li proporciona la llibertat suficient per jugar sense regles de forma segura. Ara podràs jugar a futbol com sempre has volgut i mai no t'han deixat. És hora de Bubble Soccer!

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Connecta 4 bàsquet

Connecta 4 bàsquet és la nova formula a mida gegant de jugar al 4 en ratlla fusionat amb el bàsquet. Aquest element de gran tamany consta de 7 canastes i 72 balons per a dos equips i tracta d’aconseguir fer quatre en ratlla canastant els balons en el forat correcte.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Futbolí Gegant

Futbolí gegant és una modificació d'un futbolí normal pel que fa a la seva mida. Bàsicament és un joc de taula que representa un estadi de futbol el qual té representat en fusta un camp de futbol normalment de color verd en què juguen dos equips diferents, cada equip es col·loca a la banda oposada dels seus oponents i deuen tractar de de col·locar un gol a la porteria de l'oponent amb els jugadors en forma de ninot que hi ha dins del camp del joc.

dinamització d'activitats lúdic-educatives

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

GastroXef

GastroXef tracta d'un servei on joves i adolescents és converteixen en autèntics cuiners i cuineres, havent d'elaborar receptes amb l’ajuda d’un professional. Observaran i manipularan ingredients, fomentaran la creativitat, la curiositat i el gust per menjar en divertits cursos per aprendre a cuinar plats fàcils i deliciosos. Està compost per 12 cuines completes i mòbils.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Parkour / Cal·listènia

En aquest taller ensenyarem els principis i moviments bàsics del Parkour i Cal·listènia. Adaptat a totes les edats i condicions personals. Aquest taller es planteja com un taller obert i dinàmic que introdueix les activitats de Parkour als assistents. Dins el nostre pla de tres tallers aquest serà el primer i ens permetrà conèixer i avaluar el grup de participants per adaptar els següents tallers a les vostres necessitats.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Trial Bike Show

Trial Bike Show es un esdeveniment esportiu en el qual es realitza un taller d’iniciació de pilotatge de bici en MTB i trial. Aquest taller és complementa amb una exhibició amb diferents estructures i obstacles, sent un gran espectacle capaç d’entusiasmar a l’espectador pel seu component de risc, bellesa i pel seu caràcter innovador.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Drons

Taller de drons es una activitat dirigida a joves i adolescents, que vulguen trastejar amb tecnologia i introduir-se al món d'aquests robots aeris. Es planteja una introducció inicial a aquests dispositius i els seus diferents aspectes: concepte, estructura, funcionament, tipologia, usos quotidians, normativa, marques i models. Seguidament hi haurà una breu exhibició de com s’utilitza aquest aparell i finalment podran provar els participants.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Batucada

Batucada es un taller que naix amb la voluntat de treballar diversos valors educatius a través de la percussió. Així com desenvolupar els sentits rítmics i la psicomotricitat en general. Amb una gran varietat d'instruments el principal objectiu d'aquest taller és aprendre passant-ho bé i poder desenvolupar coneixements rítmics, tècniques de percussió, instruments de batucada i treballar en grup diferents valors educatius com l'escolta, la cooperació, la igualtat o la humilitat.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Serigrafia tèxtil

Serigrafia tèxtil es una activitat que a causa de la versatilitat de la tècnica, actualment es projecten diferents utilitats, des d'una obra d'art fins a una publicitat. Despertant la creativitat dels joves, comptarem amb una planxa abecedària on poden plasmar amb la tècnica qualsevol nom o frase. No podem passar per alt la satisfacció de veure la seua pròpia obra impresa en una samarreta la qual podran lluir després.

mes activitats de dinamització d'activitats lúdic-educatives

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Tattos temporals

Els tatuatges temporals de henna, semi permanents o adhesius s'han fet molt populars darrerament entre adolescents i joves a causa de la seua aparent innocuïtat i que desapareixen en poc temps. Imagina't per un moment que pots convertir-te en el teu propi tatuador/a professional. Et fas un tatuatge com i on vols, portant el look que més t'agrada i sense els inconvenients d'un tatuatge per a tota la vida.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Festa holi

Les festes més divertides de l'any són les festes holi, sense dubte. Tots els joves que participen d’aquesta festa, podran gaudir d’un immens món de colors gràcies a la pols Holi, mentre ballen al so de la música. Els objectius bàsics de la festa Holi són ben senzills: d'una banda, gaudir, passar-ho bé, riure i ballar, i de l'altra, embrutar-se amb pols Holi, fent una batalla de colors divertida i emocionant.

Serveis Socioculturals

Art urbà

Art urbà es un taller on es pretén treballar sobre una tècnica que és el grafitti, en l'àmbit de coneixement de l’Educació Plàstica i Visual. L’activitat està orientada conèixer aquesta manifestació artística, en la seua dimensió tècnica i conceptual. També té com a finalitat desenvolupar la creativitat dels i les usuàries. Al llarg del taller es mostrarà el procés de creació d'un mural emprant una sèrie de mètodes , tècniques, eines i mecanismes de planificació de tot projecte creatiu.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Festa fluor

Festa fluor es una activitat plena de llum, contrastos, ball i somriures camuflats entre complements per a l'ocasió i un ambient únic de llum ultraviolada i neó que dóna la benvinguda a una activitat plena de diversió i molt d'èxit. Barreja la curiositat dels joves amb la decoració d’un espai singular i bona música i el resultat sens dubte és una vetllada plena de fluor pels 4 costats.

Serveis Socioculturals

Excursió pista de gel

L'’excrusió a la pista de gel es sense dubte una eixida molt divertida en temps nadalencs. Els i les joves junt amb els monitors/res amb un autobús es desplacen fins valència a una pista de gel que està oberta tot l'any. La pista de 600 metres quadrats està ubicada dins una nau isotèrmica de 800 metres quadrats que està concebuda perquè, en tot moment, el gel mantinga l'estat adequat que garanteix la seguretat dels patinadors, tant a l'hivern com a l'estiu.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Circuit cotxes RC

El circuit de cotxes teledirigits. És una activitat ambientada en un circuit a gran escala per a divertir-nos amb els cotxes de ràdio control com si foren autèntics pilots. Res millor per gaudir d'una experiència increïble, una activitat per a qualsevol festa on els joves podran jugar amb diferents equips per competir entre ells o mitjançant carreres contrarellotge.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Festa aquàtica piscina

La festa aquàtica es una activitat nocturna d’oci educatiu i saludable per adolescents i joves. Al ser una festa de nit on normalment la piscina d’estiu no està oberta és un gran atraient per als participants per refrescar-se i passar-ho genial. Activitat d’estiu amb bona música i diferents atraccions inflables homologades segons les normes europees i supervisades per monitors/res i piscina controlada amb socorrista.

Serveis Socioculturals

Multijoc esportiu

Multijoc - esportiu consta de 5 elements de joc inflables relacionat amb esports i estratègia. Una diana gegant de 4 x 5 m Un futbolí inflable de 3 x 1,7 x 0.95 m Un joc de boles flotants de 5 x 1,6 x 1,5 m Billar inflable de 8 x 4 m Porteria inflable de 3 x 2 m

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Artesania

La ceràmica és una de les primeres maneres d'expressió de l'activitat creativa de les persones, la tècnica de la ceràmica ha evolucionat, però, encara avui, se li considera més com una manifestació artesanal que com una manifestació artística. D’ací naix Artesania, dos tallers distints, un de terrisseria i altre de pintar un taulell valencià amb retoladors acrílics i així donar vida a les nostres arrels.

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Passatge del terror

El passatge del terror consisteix en estenografiar algun recinte o local per tal de que els i les joves de la localitat puguen gaudir d’una posada en escena terrorífica i molt típica de la festivitat de Tots Sants o Halloween. El recinte se decora per a l’ocasió amb elements propis d’aquesta efemèride , arribant a enfosquir completament l'ambient per crear sensació de cases encantades i espais de pel·lícula de por

Dinamització D'Activitats Lúdic-Educatives

Dinàmiques de sensibilització

Activitat de sensibilització i prevenció per a joves sobre l'alcohol, tabac i drogues. Aquesta dinàmica és la solució perfecta per als programes de prevenció contra l'alcohol al volant, programes de sensibilització o de prevenció de l'alcohol, l'educació a les escoles secundàries o instituts, els programes de tractament de drogues i alcohol on utilitzem unes ulleres per a la simulació de diferents efectes.

Escanea el código